Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tredagarsvandring genom höstpaletten kring Grövelsjön i norra Dalarna.


Grövelsjön (haiku)

Vandrarens tankar
färgas av ockra och umbra.
Löv faller sakta.

 




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-01 16:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jordfärgers fragment tar sig form?
2017-12-07
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå