Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara ren villfarelse


Livet är inte

en ansiktslös svordom

ljudlösheten ingen kuliss

och lägger du örat

mot marken kan den följas

kameleonternas väg


du dalar i höjd men

vinner i närvaro

för hoppet är inte bara ett

randfenomen och kulörerna

inte ren villfarelse




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-01 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP