Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu


stanna

så stannar livet
allt det här är för dom andra

pyntet myntet syntes dig ej
det fanns något annat värt någonstans längs
vägen

ibland




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 186 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-07 12:40



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Kraftfull dikt , mycket bra.
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Taly