Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suget

Suget efter
de mångas
beundrande
blickar

suget efter
att foga samman
alla seende ögon
till ett enda stort
moln av ljus

suget efter
att vara världens
medelpunkt
scenens brännpunkt
ständigt omgiven
av moln av ljus

allt detta väger
fjäderlätt
mot ett enda
ögonmöte
i vila
på seendets
fuktiga trossbotten

det dröjer kvar
det finns kvar
det värker
och verkar

gör anspråk
på evigheten




Fri vers av Petter Wingren
Läst 176 gånger
Publicerad 2017-10-01 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren