Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Annika Eriksson, som lärt mig denna visdom efter Agnes Spotted Elk, Lakota Cheyenne.


Den svarta och den röda

Den svarta vägen går genom stad och över äng,
Bred och flack, välbekant, tillsynes lätt
Men den är falsk och leder aldrig rätt.

Den röda vägen går i obruten terräng.
Den är kuperad och besvärlig,
Men den är ärlig.

För det gör ont att vara modig.
Det gör ont att slå sig fri.
Men ingenting i världen
gör det värt att låta bli.




Bunden vers (Rim) av Skogens Drottning
Läst 500 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-01 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogens Drottning
Skogens Drottning