Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress

Det snurrar
hjärtat slår
kroppen strejkar.

Sinnet,
känslorna
ångesten.

Stress enbart stress
utmattad i kropp och själ.

Vägen till ro
harmoni
så långt bort.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-01 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson