Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila dimman ny i tunga skyars tempel

Tror jag älskar dig, en våt tår regnar sann i ditt hjärtas memoarer, tänker, blödande mirakelnatt och kärlek i en dröm




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-01 23:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Liknar i mycket drömmen i en slummer. Lätt osammanhängande till sin natur.
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth