Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖRKERSEENDE

 

En våg av mörker

 

sveper mig

i svarta tankar

 

hur vill jag leva

när ska jag dö

 

hur länge ska jag orka

vara den jag är

 

vara den jag inte är

 

hur länge ska jag vaka

över andras liv

 

stå ensam i stormens öga




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-10-02 17:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver bra
2017-10-08

  Petter Wingren
Ensam med ansvar.
2017-10-06

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande, svåra tankar...
2017-10-06

    ej medlem längre
Här lyckas du väl fånga en dag när dystra tankar får utrymme och liv. Tur att ljusa dagar kan vända tankar till det motsatta. Tankeväckande ord!
2017-10-06

    Dan Myrbeck
Tänkvärt bra.
2017-10-04

  Anya VIP
Existentiellt och äkta. Känner igen mig.
2017-10-03

  M.Eta
Dystra tankar!
2017-10-03

  ULJO
Stora frågor i dina ord
2017-10-02

    ej medlem längre
Välformulerade
tunga frågor
som då och då
ansätter oss alla
kanske speciellt
under vissa tider
2017-10-02

    Sefarge VIP
Så innerligt
Livsfrågande
Skrivet!
Utsattheten
Av att vara
Ett liv vi till
Sist alla delar.


2017-10-02

    ej medlem längre
Svåra frågor om livets vara eller inte vara.
2017-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP