Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är ljuset

Alltid ett varför
en ständig kamp mot ledan
den för mig till
en ändhållplats
där molnen berättar om
en annan väg

Varje ögonblick
föder en förhoppning
en stjärna tänds
på vår svarta himmel

Vi är dagen
som alltid följer efter natten
vi är ljuset





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-02 09:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Johannesevangeliet 8:12
2017-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP