Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev.

"Skulle jag hämnas mitt yttre
när du har burit mig?

Stanna vid en grind
där drömmar alltid vilar?

Fortsätta utan mål;
dygder byggda utan offer?

Var finns den tid som alla tider läker?
Du, som alla tankar trotsar?"

Naken i en postinsamling:
brevet till oändliga kraften,
jakten på en orimlig närhet
författat vid vägkanten i Riga

Molnbeströdda speglar vet
som meddelanden från ovan
då sikten böjts mot vattenpussar:

"Är du där?
"Är du här?"




Fri vers (Fri form) av Botox
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-02 12:40



Bookmark and Share


  bumerang
”Stanna vid en grind
där drömmar alltid vilar”

Mycket vacker poesi.
2017-10-07

  henke_r
Det eviga sökandet efter mål och mening. Vackert!
2017-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Botox