Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis innan oktober

jag längtar till andra sidan apokalypsen
när
axlarna inte längre är uppdragna och kragen vikits ned
inga
små men snabba steg i halkan
inget hukande för de iskalla giftpilarna
när alla vinterns larmade dörrar är passerade
när våren slår ut igen




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-02 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin