Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra lång


Andra lång luktar alltid
utspilld öl, stekos och långa nätter
jag bor här nu
planterar mina känslor i kullerstenen

igår var jag
en lös drake
svajande fram och tillbaka
det är alltid den här gatan,
alltid samma vin,
samma hörn av baren,
samma jargong
alltid någons armar
alltid någons blickar
jag är alltid full och världen är alltid
min

någon sa
jag söker ingen vaxdocka
ingen skulpterad perfektionism
jag söker någon vars trasighet passar ihop med min
jag vill hålla med men
jag söker mig själv i min egen
trasighet





Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-02 17:05



Bookmark and Share


  emsutan
Den här hade jag velat skriva ut och rama in och hänga upp på väggen och läsa varje dag...
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

mögel