Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslag

Stad i ljus,
sa du
men natten sväljer allt,
slukar den sista gnistan

av allt.

Landets namn är frihet,
sa du
men vi visste båda två
att sanningen är en annan.

Ge mig liv,
sa du
och ingenting kunde jag göra
för att stoppa
ljusets bortfall
det
som breder ut sig
över soluppgångens sargade stränder

Stad i ljus,
sa du

som jag önskar
att jag kunde ge dig
liv

- födas på nytt -




Fri vers av fridah
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-02 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridah
fridah