Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett slags antites till humorn själv

Vid University of Aspbergers i södra Antarktis,
har man uppfunnit en ny form av underhållning.
Ett slags antites till humorn själv, nämligen ståupp-koliken.
Oklart är ännu dess popularitet. Men vi fick tag på
professor Outrovert som inte visste om han skulle skratta
eller gråta.




Fri vers av Höstpäls Vinterpolka
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-02 20:55



Bookmark and Share


  Höstpäls Vinterpolka
Tack, det värmer =)
2017-10-02

    ej medlem längre
Den här var rolig.
2017-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Höstpäls Vinterpolka
Höstpäls Vinterpolka