Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom aldrig mer. ..




Låt inte hatet
Besegra din lycka

In i mörkret och
ut igen med ett
litet ljus och tjut
av glädje

Mot ditt slaka segel skall
Inspirationens ande
Fylla en varm vindpust

Och låta dig fara mellan
Kobbar och mörka skär

Låt inte hatet
besegra din lycka

Kommande solmorgnar
i turkosglittrande toners
guppande Bluesmusik


Låt dess hatfyllda känsla gå dig
förbi,och aldrig komma åter

Då får du den frid från Ondskan
Som aldrig kan fästa sina klor
någonsin i dig igen

Och du kan somna in trygg
i blåbärsskogen
Utan att mygg eller något
annat knytt kan skada dig

För att du finns till i dig
själv, och inga andars
Tankar kan äga ditt liv

Då kommer du att känna
På ett litet ögonblick

att du fått ett Ljuvligt ungdomligt
Sommarlov som i över 100 år.


Då tiden passerat med blommande
Violdoft genom kvällningens fagra
Lindalle och ditt stilla blodomlopp








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2017-10-03 04:24



Bookmark and Share


  Popangelov VIP
Så bra! Så mycket vackert vi missar när vi ständigt sneglar åt sidan...
2017-10-04

  Salvation Pepper
Överraskade sida av dig som förklarar hur du klarar av dina grepp om samhällets mindre lyckade ansatser.

Mycket bra!
2017-10-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket tänkvärd och fin text, att fundera över. Hat tär.
2017-10-03

  Öknens Ros VIP
Hat är en känsla vi människor har, men låt den aldrig ta överhanden, hat förstör så mycket.
2017-10-03

  Goraxy 89 Orion VIP
Javissst - Va Bra :) :) :) !!!
2017-10-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jaadu...vad kan man säga mera än att ibland är ord oersättliga för vad man vill säga för de ord som inte finns.
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP