Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DRIVANDE SKYAR ÖVER STILLA JORD

 

är jag ditt land

eller bara mitt

 

himlen är bara utbytbar

likt en vandrande nomad

 

jorden stilla snurrande

beklädd förklädd dresserad

 

människans vilja slå i boja

äga ta makt förgöra förstöra 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-03 10:32



Bookmark and Share


  ULJO
Människan jordens största rovdjur. Skövlar och förstör
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP