Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min finaste tolkning ...

 

 

vill jag dedicera till dig
min själsfrände
du glänser så vid varje minne
varje tanke är en ljus punkt
som bara jag kan förnimma




Fri vers av Rise Little One
Läst 440 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-03 14:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2017-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
O, så fint du skriver...värme i varje stavelse...
2017-10-06

  M M Mannheim VIP
Sant det du skriver att det är en fin tolkning, men jag tycker ändå att varje gång jag läser dig att det är fina tolkningar!
2017-10-05

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vackert!
2017-10-04

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2017-10-04

  ULJO
Vackra ord
2017-10-03

  Quasimodo
Ett härligt fint uttryck för vänskap!
2017-10-03

    Elisabeth Nilsson VIP
En underbar hyllning!
2017-10-03

    ej medlem längre
Vackra ord.
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One