Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekretess, men jag har ögon att se med!

Gud måste bo i ett hem, som förgyllts med Guds Änglar.
De gamla är på hemmet!




Bunden vers av Mim
Läst 149 gånger
Publicerad 2017-10-03 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim