Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikkudden

Min kudde är så skön
och ligger på min säng
Den doftar så ljuvligt
som blommor på en äng

Den bär motiv av toner
på himlens höga höjd
När jag behöver sova
så känner jag mig nöjd

När jag behöver tröst
så finns den alltid där
När jag behöver närhet
är kudden mig så kär

Min kudde är så mjuk
och ligger mot mitt öra
Den spelar skön musik
som bara jag kan höra

Musiken som den spelar
är mjuk och honungslen
Den söver mig så skönt
en natt i månens sken

När morgonen vaknar
på kudden vackert röd
Då tänds i mitt sinne
en kärlek het som glöd

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 415 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-01-19 08:49



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
dina ord doftar så ljuvligt
2018-01-22

  Ingrid Trolle
Denna magiska kudde
så väl beskriven. Den
kunde alla ha, om inte
somliga bara vill dra undan
den och kriga.
2018-01-21

  aol
Ja i våra kuddar ligger alla våra drömmar inkilade alla våra minnen
finnes lagrade där, kunde kuddar tala hade dom mycket att förtälja, så fint du formulerar din dikt till så rörande poesi med så fina rim.
2018-01-19

  Eva Langrath VIP
Fint diktat om en magisk kudde.
2018-01-19

    ej medlem längre
Snyggt igen..
2018-01-19

  Jan Johansson
Fint skrivet
2018-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart och fantasirikt diktat, som alltid.
2018-01-19

  Maria Sundelin VIP
Fin hyllning till din kudde
2018-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbart poetat här
om en kudde så kär!

Sådana magiska kuddar
borde spridas i många länder
så kanske krigen försvinner
och freden återvänder.
2018-01-19

    ej medlem längre
Älskar dina rim som ligger som mjuk choklad i munnen - tack för dina texter som lyser upp poethimlen här!
2018-01-19

  M.Eta
En magisk unik kudde!
2018-01-19

  Feliaxel VIP
En sådan skulle jag vilja ha,underbart med musik
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO