Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymde med min själ

 

Min längtan finner ingen lindring

inget skimmer möter min blick

jag går runt i livets spegel

men hittar ingen sanning

som kan rätta mina fel.

 

För känslan när vi dansade

framför kvällens öppna eld

kan ingen ta ifrån oss

någonsin väckas upp igen.

 

Du sträckte din lust emot

den som var redo att gå

den yttersta flamman strök

sin kärlek så nära inpå.

 

Vi teg i morgonstunden

du log och tog farväl

vi sågs den sista gången

då du rymde med min själ.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-03 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP