Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grottmannen

Smärtan var
obeskrivlig

Det högg i hans hjärta

Allt kom efteråt

Skammen
Det dåliga samvetet
Tanken på om ifall allt
är en slump eller förutbestämt

Tankarna om att kunna vrida tillbaka tiden

Argumenten hade tagit slut
knytnävarna hade tagit vid

Allt för en bagatell på krogen

Som resulterade i två slutna ting

En cell och en likkista

© Christer Johansson 2017-10-03




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-03 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP