Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mr Solstråle och Solstrale


JAG HADE EN DRÖM

 

jag drömde

att min

dröm

var verklighet

 

alla var lyckliga




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-04 10:27



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
En fin dröm det!
2017-10-04

  ULJO
Härlig
2017-10-04

    ej medlem längre
Plötsligt händer det! :-)
2017-10-04

  Valter Örn VIP
en nåd att stilla bedja om ...
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP