Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dialog med Gud

 

 

 

vårt samtal

böljar som

vinden i vildapeln

 

gäckande skydrag

i molntäcket ovanför

frågor utan ord

virvlar vågor av löv

svar fallande till marken

 

jublande ja

till skapelsens under

min tillit får bära

tro och tvivel

anden är ändå

fruktsam inuti

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 402 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-04 13:12



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
sant
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg