Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens spel!

Bandets spel gästerna förvillar
och ingen av dem musiken gillar...
-Om vi ber, spela då
något annat bara så...
Gör de det? -Javisst! - Spela schack killar!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-04 13:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - bra!
2017-10-04

  ULJO
Schack matt
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt