Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten målar

När hösten målar, bjuder björkens blad
på en ljuvligt färgglad färgkaskad.

Med fantastiskt fin färgprakt
bildar bladen en färgpakt
och förtrollar oss med sin magiska makt.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 531 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2017-10-04 14:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2017-12-04

  KattenKin VIP
Vilken fin hösthyllning!
Och snygga rim.
2017-12-03

  Karina"Kia"
Det gula vackra som ger oss sinnet vackert stannar kvar när höstens mörker dalar sakta vagt närmre dag!
2017-10-29

  agneta pichler
Hahaha
Du är allt lite rolig
2017-10-25

  agneta pichler
Höst du färgsprakande tid
du stund för eftertanke


2017-10-25

  Marita Ohlquist VIP
En vacker målning från poetens palett!
2017-10-18

    Dan Myrbeck
Stort tack för all
fin respons!
2017-10-11

  Lars Hedlin
Så fint min vän! Kram
2017-10-08

  Fem hjärtan VIP
Fint rimmad och färgsprakande dikt!
2017-10-07

  ResenärGenomLivet VIP
Färgstark dikt...härligt...
2017-10-06

  Maria Sundelin VIP
En färgstark dikt
2017-10-05

  Anya VIP
Jaa du fångar det vackra. Roligt med rim.
2017-10-05

  Eva Helene VIP
Ja, så är hösten när den är som bäst. Fint!
2017-10-05

  Rise Little One
Vilken fin och poetisk observation!
2017-10-05

  Ingrid Trolle
Visst är det så!
Vackert och väl
rimmat som vanligt!
2017-10-04

  M.Eta
Hösten är ofta grå, trist och regnig men löven bjuder på färggrann virveldans innan de trillar av, som du så fint beskriver.
2017-10-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Höstfresko av maestro himself !
2017-10-04

  Gunnel Eriksson VIP
Du lyckas få till sammansättningar
av färg- på många sätt. Skickligt.
2017-10-04

    ej medlem längre
Fint rimmad höstdikt!
2017-10-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
H öst en färglad röst
Ö verraskande fin
S om ett gott vin
T röstar en när
* sommaren
* försvinner
* här oss
* gott bär!

2017-10-04

  ULJO
Hösten i et poetiskt nötskal
2017-10-04

    ej medlem längre
Vacker höstpoesi.
2017-10-04

  limerick VIP
Härlig höstposi! Du har som alltid synnerligen god hand med orden och rimmen.
2017-10-04

  Solstrale VIP
Jordmån och mylla doftar raderna skönhet...
2017-10-04

  Per Drysén
Vacker höstmålning med många färger
2017-10-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint rimmat om hösten, den färgstarka.
2017-10-04

  Bibbi VIP
Jättefin!
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck