Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Det regnar
men inte på mig.
På mitt hus regnar det
och nyss på min kärlek.
På verandan regnar det in
jag väntar där.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 195 gånger
Publicerad 2017-10-04 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist