Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKAVSÅR - tanka

Vågor mot stranden

skum väver randigt mönster

vassen hukar böjd

båtar skaver mot bryggan

glömt spö guppar i vattnet




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-07 18:02



Bookmark and Share


  ULJO
En text som jag tar till mig
2017-10-09

  M.Eta
Härliga natursvallningar. Bra tanka!
2017-10-08

  Lars Hedlin
SÅ levande
2017-10-08

  DavidM VIP
Böljande , vilande atmosfär i stroferna. Gillar dom mycket.
2017-10-08

  ResenärGenomLivet VIP
Du målar upp en fin bild med dina ord...
2017-10-07

    ej medlem längre
Många känslor och vackra bilder föder den här berörande texten.
2017-10-07

  Fem hjärtan VIP
Du har fångat en känsla av vemod i din fina Tanka
2017-10-07

    ej medlem längre
En otroligt levande ögonblicksbild. Tack.
2017-10-07

  Larz Gustafsson VIP
"När man måste ta farväl av en sommar..."
En av de mest vemodiga svensktoppslåtar jag känner till.
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP