Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinder och ensamheten

Hänger på tinder när det regnar och jag känner mig ensam.

Har matchat med 79 personer och alla har
långt hår eller gulliga katter. Matchar med
ett hångel från i somras, när han är full
brukar han skriva att han är lite förälskad i
mig och jag minns bara hans torra läppar.
Någon med näsring skriver att jag ser genuin
ut, han vill adda mig på snapchat och jag
skickar bara bilder på mina växter. Mitt ex
dyker upp i flödet, bläddrar bland hans
bilder och konstaterar att jag har tagit allesammans.
Den finaste är från tiden vi var askära, han
strålar så mycket mot kameran att man
nästan kan se min spegelbild. Hoppas han
får ligga med någon fin tänker jag medan
jag blockar honom.
Eller hoppas hon är skitful och han inte kan få upp den.
En snubbe från mitt kompisgäng dyker
upp, vi matchar för det är väl lite skönt
och lättsamt men helgen därpå frågar
han när vi ska ligga för tydligen är en
matchning lika med sex så jag trösthånglar
med honom i slutet av festen och tänker
att vi fick mötas på mitten.

Åker två mil för
att träffa en matchning över en flaska
vin och han är så jävla vacker och kanske den
första jag inte bara vill ligga med och
det kanske är min tur att bli lite förälskad
medan han bara kan tänka på mina torra läppar.

Alla hänger nog bara på tinder när det regnar och de känner sig ensamma.




Fri vers (Fri form) av inatt
Läst 516 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-10-04 17:12



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Hm, Tinder verkar funka i alla fall
2017-10-10

  McLashlan
Jag rycks med i ord och handling. I tanke. Har väldigt dålig koll på både tinder och snap men det är väl ungefär samma matchmaking portal som för 10-20 år sedan i ett finare paket. Och nuförtiden kostar ett möte mer än bara investerad tid och känslor. Inget är gratis dessa dagar.. lite off track kanske här men du skriver/beskriver bra med fin poesi. Då börjar tankegodsmaskinen gnissla. Även en lördagskväll =)
2017-10-07

  Solstrale VIP
Asbra realism! Klockrent!
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

inatt
inatt