Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MONSTERROCKAREN

 

om du tar hål

ska du få se

hammare och spik

höra jämmer och skrik

 

elakhet kan inte alls

tvättas bort med tvål

inte tämjas med stål

är du me

 

nej du fortsätter med din vals

slåss häcklar och gapar hals

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-04 17:22



Bookmark and Share


  ULJO
"elakhet kan inte alls tvättas bort med tvål" Så rätt. Kan bara rengöras med kärlek.
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP