Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna+++++

En stjärna lyser för att fusionen av atomkärnor frigör mängder av energi

Mitt hjärta slår för du bor där i

När morgonen gryr

Du ljuset åter mig ger

Dina andetag har redan gjort min dag

Bli kvar




Fri vers av Ollle
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-04 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ollle
Ollle