Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid för vila

 

De

erfarna träden

sträcker ut

i sina grenar

 

lättade

och fyllda av förtröstan

 

bjuder de ut

sina löv

till en sista dans 

 

visdomen blir guld

i solens händer

 

just där lövverken

tryggt tar mark

 

och vinden viskar:

Nu är tid för vila!




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-10-04 22:18



Bookmark and Share


  M.Eta
Mycket fin text om höstens annalkande när träden går i ide.
2017-10-09

  Bo Himmelsbåge
Mäktig bild av Livets träd!

Vacker beskrivning av höstens färgsprakande scenario,
då hela naturen håller andan
och de erfarna träden sprider
sin gyllene visdom!
2017-10-09

    AA VIP
Fint skrivet. Målande och talande för den årstid vi är i.
2017-10-09

  Lars Hedlin
Så fint skrivit och så levande....
2017-10-08

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket skön känsla i din fina dikt...
2017-10-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Känsligt och vackert, återger du hösten, denna vilans tid, inför det nya som ska komma.
2017-10-05

    ej medlem längre
Vacker känslofylld dikt om hösten.
2017-10-05

  Solstrale VIP
Årstider som möter vila och återhämtning genom att cykeln sluts... Vackert skaldat!
2017-10-05

  Rise Little One
Vilken fin tolkning om den vackraste säsongen av året!
2017-10-05

  ULJO
Andlöst vackert i tiden
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP