Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kravlöst

Vi har nu tack vare
enhällig styrelse beslutat
att av taktiska skäl
ta bort ordet tack
från det svenska språket

vi behöver det inte
för att tackla vardagens
ofta otacksamma uppgifter
det fungerar sedan länge
bara som en tacksam
språkutfyllnad

det vore alltså tacknämligt
om samtliga här närvarande
tacksamt noterar att det
tack och lov inte längre finns
något socialt krav på tacksamhet

tack för ordet
styrelsen




Fri vers av Petter Wingren
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-04 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren