Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våga


Fallen

Falla i bottenlöst hål,
likt en rymdpromenad i ett ickeuniversum,
ilsket famla efter strängar, kvarkar och fotoner,
bara för att finna botten... i det bottenlösa...
är det obestämda centrums singularitet,
ur vilket våras små universum växer utåt,
.......
falla i bottenlöst hål,
en turbulent odyssè,
(smekt av lömsk sirensång),
mot nya ripplingar i våra universums expansion
.......
bottenlös expansion....




Fri vers av Peter Vahlersvik
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-05 00:41



Bookmark and Share


    Claes Torstensson
Jag seglade direkt iväg vid läsandet av din text. Bra skrivet!
2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik