Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JORDENS DRAGNING TILL DIG STÖTER DIG INTE UT HÅLLER DIG KVAR FÖR DU BEHÖVS HÄR


DEN GODA MORGONEN

 

i vitögat se det svarta

det är oerhört starkt

ta dig upp var morgon

fixa skivan gå till jobbet

 

ljusets parameterskyttel

sänder dig ljusårs laddning

uppdaterar dig till ny version

du fylls av ny motivation ...

 

mottagandet av celltillskott

nedbrytandet av döda celler

din kropp möter ljusa punkter

varje del av dig som förnyats

 

nattens mörker smälter ned

gryningens ljus reser upp

 din styrka i att hantera livet

du vet vad som fungerar idag

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-05 07:39



Bookmark and Share


  in effigie VIP
...vacker livsenergi...
2017-10-06

  ULJO
Fint förmedlat
2017-10-05

    ej medlem längre
Underbar text, som jag med glädje bokmärker. :-)
2017-10-05

  Solstrale VIP
Jag håller i månen, har någon prövat... ?
2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP