Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riksrätt

De här politiker som genomförde outsourcingen

av Televerket och Postverket

borde ha ställts inför riksrätt

Vissa institutioner som så intimt berör medborgarna

borde ägas och skötas av det allmänna




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-05 09:59



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Överhuvudtaget verkar både politiker och makthavare av olika slag leva aningslösa i en helt egen värld. Medan medborgarna ser läget.
2017-10-05

    Sefarge VIP
Huva vad det skurit
sig, i samhället ibland,
när Marknadens vässade
skoningslösa knivar farit
fram. Blandekonomi med
mångfald det bästa för
Medborgare är!
Ej skoningslös
Marknadsekonomi
Enbart allena!


2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP