Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavsett

Solreflektionen i vattenpölen tillåter mig föreställa en inre bild av solen.

Strålglansen varje människa har doldes noga i skitiga vattenpölar, men inget kan hindra reflektionen.

Vi är nog.

Skönheten i varje människa finns där, men missas oftast när,

gegga i form av frossa av pessimistiska ord döljer allt som när.

Vi är nog.

 

Oavsett vad du tror att du såg.

Oavsett var din framtidsförhoppning bor.

Oavsett vad någon annan tror.

Är vi nog.

 

Till trots alla hinder och fälleben och oavsett om det är någon annans fel

eller ditt eget.

Du är nog av dig.




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-05 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise