Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älgört

Jag ville kalla dig
skogsblomma
dikesros
eller våryreört
för din doft
som lockar
fram minnen
kylslagna försommarkvällar
vi sprang
hoppade omkring
sökte gömställen
för leken
syrefyllda lungor
lyckliga ungar
i skogskanten
där du blommade
jag tar dina blad
gnuggar dem i handen
drar in doften
glömmer aldrig




Fri vers av Ingrid Nilsson
Läst 716 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-29 17:50



Bookmark and Share


  Tabes
Så härligt det låter. Jag riktigt önskar att jag vore där.
2007-10-13

  Bodil Sandberg VIP
När jag läser känner jag det där vemodet som gör sig påmint emellanåt...du fängslar med din vackra dikt!!!
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson