Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktig vänskap

 

 

Riktig vänskap

är en vänskap 

som båda känner är för evigt.

 

Du och den vännen

delar något viktigt

som överlever hat och missgärningar 

mot dem.

 

Sådana vänner är du och jag

som tillsammans 

möter evigheten.

 

En vänskap som inte stör

eller förringar 

de nära och kära

som vi båda har med oss!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-05 10:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint skrivet...kloka ord...
2017-10-06

    ej medlem längre
Så sant och bra skrivet!
2017-10-06

  Rise Little One
En fin definition om vänskap!
2017-10-06

    ej medlem längre
Riktigt bra!

i en värld där
lögnen
är ett dammkorn
i lögnarens öga
2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP