Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gällde nog en annan topp...

- Vad vet du om landets elit topp Gry?
Något som får dig, att till just den dig ty...
- Absolut där når
man, det bästa och får,
då helt gratis en sådan underbar vy...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-05 11:20



Bookmark and Share


  ULJO
Riktigt bra
2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt