Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Löv


haiku5okt17

Doft av nedfallna

löv blandas med jord och fukt

Sommarskrud förbi




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-05 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP