Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På väg mot sömnens riken lägger jag ifrån mig en tanke jag ej vill ha med mig dit ...


När alla synes som om de flyr ...

... och de som är kvar
verkar som om de 
ej längre ens sig bryr ...

... bör vi förvänta oss någonting
annat än blott det ingenting
vilket normalt är kvar 
av allt det som en gång var ...

... i efterdyningen till
de tystnande skratten
vi bevittnat dö ut 
inför den väntande gryningen
till den rådande natten
som är på väg att ta slut

inför den dag
vilken oavsett
och tillika obevekligt 
snart är på väg att bryta sig ut ...

 

 

 

__________________________

Publicerad här tidigare i maj 2012
... Dock en känsla som återkommit 
lite mer frekvent än blott bara då och då ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-05 21:21



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Efterklangen är fadd och tidens kalk bitter.
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP