Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Aldrig träffat nån som du”

Spelar att jag är kär i dig
Så bra att jag tror på mig själv tillslut

Jag är en favoritlåt du lyssnar på så mycket att du hatar den sen
Tyckte det va så catchy refräng
Men den blir lätt tjatig sen
Du vet vad som kommer sen
Sjunger på sista versen
Jag känner igen den
Kan varje ord
Du vi måste prata vi kan inte vara

Vill bara explodera
Kallsvettas och skakig i händerna
Helt absad
När jag inte får träffa dig mer
För du säger att du är trött på
Att jag aldrig fattar att jag är något att sakna
Att jag himlar med ögonen när du säger att jag är bra på någonting

Kan aldrig lita på mig själv
Så hur ska någon annan kunna göra det?
Försvinner som Millimani
Jag Försöker rädda min värld som Mio på gröna ängars ö
Men mitt andra jag står i vägen och är hungrig på hjärtan som Kato
För mitt är av sten
Eller typ fotogen
Börjar brinna i kontakt med kroppsvärme
Kan inte stilla elden
Jag åker tåg men jag är aldrig framme




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-05 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans