Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är kronisk värk

förlorad i en dimma
instängd i sorg
omringad av trötthet

skriker

uppgiven
ändå finns framtidstro
drömmar
förhoppningar
kärlek


smärta
sorg

tvivel

ingen energi
inga ord
ingen förståelse

förtvivlande konflikter


bara smärta
och sorg




Fri vers av Dyrbye
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-06 01:14



Bookmark and Share


  aol
Sorglig djupt berörande text.
2018-06-26

  Per Drysén
Sorglig skrikande text men mycket bra formulerat. Berör djupt.
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye