Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUGN

i min bok är lugn

ett vackert ord

som strålar harmoni

när Guds himmel möter

sargad jord

ett lugn kan man landa i

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/10 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2017-10-06 07:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
låter underbart
tack
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP