Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syftade på annat...

- Du älskar MADEIRA och ROM...
Men vad uppskattar du mest där Tom?
- De gör mig så gott
även ett litet mått...
Två drycker jag tycker mycket om!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-06 07:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Okidoki!
2017-10-08

  ULJO
Alkoholistvarning
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt