Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig ta din hand

Oron som tuggar
på mina inälvor
sanningen som trippar
på tå

Det svalkar så skönt
när jag lutar min panna
mot badkarskanten
jag kan inte framkalla
något som inte finns

Det viktigaste jag har
är det jag känner
när jag ser på dig
min himmel
och min avgrund

Låt mig ta din hand
så vandrar vi
mot stjärnorna




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-06 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP