Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka i rörelse.


I törsten bor glädjen

Med öppet sinne
förstående blick
och
en outsläcklig törst
ska jag
låta livet
mätta mig.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-06 08:15



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Låter bra! Må törsten efter mer av livets ögonblick alltid följa :)
2018-01-09

  Maiah VIP
Låter sunt! Bejaka barnet i dig och lev
2017-10-07

    ej medlem längre
Snyggt formulerat fångar du en mycket tilltalande tanke. Men kan människan någonsin känna sig helt mätt på livet?
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP