Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I minnet

 

 

var du än är

vad du än gör

vet att jag tänker på dig 

i minnet finns du kvar 

 

dina ord så fina

jag har inte glömt

du talade till mitt hjärta 

de vackraste som finns

 

vi kommer aldrig ses

så är ödet

vackert är dock minnet

och det som lever kvar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-06 10:06



Bookmark and Share


  Per Drysén
Sorgligt minne av ljuvlig tid
2017-10-06

    ej medlem längre
arma dig
den jag älskar lever
i mitt hjärta alltid
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP