Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på min fyrfotavän Ida


Jag ska klara mig själv

det bästa är att försöka klara sig själv

ibland känns det allra bäst

just nu gör det så

det ska inte behöva vara så

det är ändå så jag känner

 nu värker och svullnar mina fötter igen

det går i skov

det har varit bra ett par veckor

så i torsdags var det dax igen

svårt att ha skor  som inte klämmer

och gör ont

jag är så trött att inte 

kunna få vara utan att det värker

någonstans på min kropp

jag har varit ledsen

känt mig modlös några dagar

jag ska försöka komma ut

göra några årenden

få frisk luft 

kanske känna lite glädje

mitt i allt det svarta

väntar på att det ska ljusna

molnen drar bort

och solen visar sig

lite grann

 

anits 14 oktober 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-14 08:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Allt gott!
2017-11-01

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas på det bästa för dig, vännen...
2017-10-21

  Eva Helene VIP
Må det ljusna, kram!
2017-10-14

  Niliboy
Kämpa på Stina, inget skall hindra å låta krämporna helt ta över finns ju inte!
2017-10-14

  Larz Gustafsson VIP
"Jag klarar mig själv, jag kan tvätta, jag kan laga mat", eller hur det nu var Traste Lindén sjöng.
Låt oss tro att Herren helar din kropp.
Jesaja 53:5
1 Petrus 2:24

2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP