Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSÖKER TA DET LUGNT

när den tyska hösten stormar
och orkanerna drar fram
över ön puerto rico
är den spegelblank, vår damm
kom och sätt dig mitt emot mig
och låt mig tala fram till punkt
jag är en stressad som försöker ta det lugnt

jag vet om ett äkta par
och de har cancer båda två
hon försöker fly med vin
uti hemmets påvra vrå
här är nitrrolingual till dig
om det skulle bli för tungt
för en stressad som försöker ta det lugnt

ewald frank är åttiofyra
och han reser jorden runt
det blir bäst när Gud får styra
och om budskapet är sunt
ja, din kropp är femtiosex
fast hjärtat känns så friskt och ungt
hos en stressad som försöker ta det lugnt

LARZ GUSTAFSSON 6/10 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2017-10-06 14:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Livet är orättvist,
fint flyt i raderna ( och emellan)
2017-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Det är inget mantra, men tack ändå.
2017-10-06

  Syrran77
Jag lånar mantrat "Jag är en stressad som försöker ta det lugnt" och gör mitt bästa att följa uppmaningen i helgen. Fint rimmad text.
2017-10-06

    ej medlem längre
stress är inte hälsosamt
för varken kropp eller sinne !
2017-10-06

    ej medlem längre
Ja, så sant..."det blir bäst när Gud får styra". Annars finns det inget hopp i en hopplös värld!
Mycket fint flyt och rim som faller in naturligt!
2017-10-06

  henke_r
En mycket fin dikt du har gjort här.


2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP